Moordspel in de stad van uw keuze

Lost u het op? Het historische moordcomplot waarvan koning Albert I het slachtoffer werd in 1934 in Marche-les-Dames? En doet u graag op de “crime scene” zelf? Samen met auteur Patrick Bernauw die er een boek over schreef, getiteld Het Illuminati Complot? Of hebt u het meer voor de humoristische aanpak bij de opheldering  van de moord op maffiabaas don Cornetto Boonaparte, in de stad van uw keuze? Dit zijn slechts twee mogelijke concepten voor een spannend en origineel GPS-moordspel…

Met een GPS per team spoort u tips of tipgever(s) op, en met de verzamelde informatie maakt u de puzzel compleet… Natuurlijk komen er ook allerlei andere denk-, doe- en creatieve opdrachten aan te pas – dit alles in een ludieke sfeer.

Kostprijs GPS-Moordspel vanaf 750 euro exclusief BTW en eventuele catering voor een stad van uw keuze, in België. De kostprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie, de gekozen formule, de taalrol,… In Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Leuven kunnen wij al een GPS-moordspel organiseren vanaf 500 euro (voor groepen tot 20 deelnemers). Over de catering beslist u geheel zelf: eventueel zoeken wij voor u een geschikt café of restaurant, en doet u vervolgens de reservatie.

Een GPS-moordspel in de stad van uw keuze...
Een GPS-moordspel in de stad van uw keuze…

 

Voor jou georganiseerd, met een professionele spelleiding, of met een doe-het-zelf pakket… in Mysterieus België!