GPS-Schattenjacht op de locatie van uw keuze

In een GPS-Schattenjacht wordt uw groep onderverdeeld in teams van ca. 5 personen. Op de leukste plekken in een stad of locatie (bos?) van uw keuze verstoppen wij “geocaches” (schatten) die de teams met behulp van hun GPS moeten zoeken. In elke “cache” zit een code die via SMS naar een spelnummer moet worden verstuurd.

Een computer valideert het antwoord en kent afhankelijk van de moeilijkheidsgraad punten toe. De teams kunnen in ruil voor punten via SMS een tip opvragen, en bij een spel  onder onze begeleiding komen ze onderweg ook onze spelleiding  tegen, die hen extra punten kan toekennen voor het afleggen van uiteenlopende teambuilding proeven. Het team die de meeste schatten vindt en dus de meeste punten verzamelt, wint het spel…

Dit spel wordt volledig op uw maat gemaakt en kan bijgevolg gespeeld worden in elke stad of op elke locatie naar keuze. Het kan starten en/of eindigen in een café of restaurant van uw keuze. De schatten worden op zo’n manier verstopt dat er gemiddeld 3 uur nodig is om ze allemaal te vinden. De exacte duurtijd van het spel kan worden aangepast op eenvoudige vraag.

Wij verwachten dat ieder team beschikt over een voldoende opgeladen GSM waarmee ca. 15 SMSjes mogen worden verstuurd naar een normaal GSM nummer.

Bij een Doe-Het-Zelf spel (zie verder) dienen de spelpakketten afgehaald en ingeleverd te worden in Aalst.

Kostprijs (excl 6% BTW)

Dit spel is verkrijgbaar in 2 formules: Doe-Het-Zelf en in onze begeleiding, met professionele spelleiding.

Bij een DHZ verstoppen wij alle Geocaches, maar wordt het spel de dag zelf in goede banen geleid door een spelleiding van uw organisatie. Hiervoor krijgt u van ons een duidelijk draaiboek. De spelpakketten en GPSen dienen afgehaald en ingeleverd te worden in Aalst.

– Draaiboek: € 200
– Spelpakket: € 10 / team
– Huur GPSen: €5 / verhuurdag

Een verhuurdag voor GPS is elke begonnen dag. Indien de spelpakketten s’avonds na 18 uur worden opgehaald, dan wordt die dag niet aangerekend.

Bij een spel in onze organisatie, met professionele spelleiding nemen wij de gehele organisatie op ons en hoeft u enkel op een afgesproken tijdstip en plaats te arriveren met de groep. Vanaf dat moment leiden 1 of meerdere professionele spelleid(st)ers het verdere verloop in goede banen

– Spelleiding  – 1 spelleid(st)er per 50 personen: € 400
– Spelpakketten inclusief GPS: € 20 / team

Boevenspel (dit spel voor jongeren van 6 tot 12 jaar)

Een gevaarlijke boef is ontsnapt uit de gevangenis. Tijdens zijn ontsnappingstocht doorheen het bos (of een afgesloten locatie) heeft hij echter heel wat sporen en accessoires achtergelaten. Gewapend met de GPS moeten de jonge deelnemers met hun team deze sporen zien te vinden om zo een robotfoto van de boef samen te stellen…

De sporen zijn echte objecten die in het bos verstopt zijn: bijvoorbeeld een pistool, een papegaai, een touw, een pruik… De kinderen krijgen puzzelstukjes mee die overeenkomen met deze sporen. Zo kunnen ze een beeld samenstellen van de boef. Het team dat als eerste een correcte robotfoto heeft gemaakt, wint het spel!

Prijzen en DHZ of georganiseerde formule: idem als “GPS-Schattenjacht”.

Voor jou georganiseerd, met een professionele spelleiding, of met een doe-het-zelf pakket… in Mysterieus België!