GPS Hurror (Humor + Horror) “ArteFarce”

 

Griezelschrijver Harry Hurror heeft in zijn nalatenschap bepaald dat de “geheime collectie Rariteiten” uit zijn ArteFarce Museum per opbod mag verkocht worden. Een uitgelezen kans voor u om, met de GPS in de hand,  deze artefarcen op te sporen én de hand te leggen op, bijvoorbeeld, een Geest in een Fles, een authentieke vervloeking (met dank aan William Shakespeare), onvervalste spookfoto’s, de mummie van het mooiste meisje van Egypte, een code die naar een onschatbare… schat leidt en meer van dit fraais. Maar dit is uitsluitend mogelijk in teamverband… Samenwerken is dus de boodschap!

 

Grappige griezel (“hurror” is dan ook een samentrekking van “humor” en “horror”) met de verschrikkelijke & onvoorspelbare Wezens der Duisternis…  Slaagt u er met uw team in de uiteenlopende opdrachten van Harry Hurror tot een goed einde te brengen?

Kostprijs GPS-Spel ArteFarce vanaf 750 euro exclusief BTW en eventuele catering voor een stad van uw keuze, in België. De kostprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie, de gekozen formule, de taalrol,… In Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent kunnen wij dit GPS-spel reeds organiseren vanaf 500 euro (voor groepen tot 20 deelnemers). Over de catering beslist u geheel zelf: eventueel zoeken wij voor u een geschikt café of restaurant, u doet vervolgens de reservatie.

 

Voor jou georganiseerd, met een professionele spelleiding, of met een doe-het-zelf pakket… in Mysterieus België!