Affligem (Domein Verbrugghen)

GPS-bosspel Affligem
GPS-bosspel Affligem

Een E.T. die miljoenen jaren geleden op deze aarde is gestrand, staat op het punt uit zijn “winterslaap” te ontwaken. Met de GPS – of een eigen smartphone/tablet – in de hand nemen paranormaal onderzoeksteams de uitdaging aan. Slagen zij erin de magische formule op te sporen, waarmee ze de E.T. weer kunnen doen inslapen en een wereldwijde catastrofe verijdelen?

Op een ludieke wijze krijgt u heel wat informatie mee over de geschiedenis, sagen en legenden van de streek, en uiteraard ook over de beroemde abdij van Affligem. Het GPS-spel duurt 2 à 3 uur en bevordert niet alleen de “team spirit”, maar doet ook een beroep op diverse vaardigheden van de teamspelers. Zo komen naast weet- en denkvragen, ook uiteenlopende creatieve opdrachten aan bod… en uiteraard kunnen kosmische bedreigingen ook al eens hun komische kanten hebben. Het team dat het beste presteert, ontvangt een leuke prijs.

 

 

Van Galgenberg tot Duivelsput is een GPS-bosspel in Affligem (bij Aalst), dat georganiseerd wordt in, om en/of in samenwerking met het Domein Verbrugghen (waar zich de Duivelsput bevindt). Indien u van de faciliteiten van het Domein gebruik wil maken, dient u contact op te nemen met Cathérine Krauch (0472/637.737 – catherine_krauch@hotmail.com), de locatie te reserveren en/of een catering concept af te spreken.

STANDAARD PRIJZEN ORGANISATIE SPEL MET PROFESSIONELE SPELLEIDING (excl. BTW en kostprijs domein/catering, maximum 3 uur, Nederlands)

tot 20 deelnemers: 500 euro 

meer dan 20 deelnemers tot 50 deelnemers: 500 euro 1-20 deelnemers; + 20 euro per persoon vanaf deelnemer 21.

meer dan 50 deelnemers tot 100 deelnemers: 1000 euro 1-50 deelnemers; + 15 euro per persoon vanaf deelnemer 51.

KORTING VAN 10% OP DE PRIJS VOOR HET SPEL INDIEN DIT GEORGANISEERD WORDT MET 1 TABLET OF SMARTPHONE PER TEAM (geen mobiel internet vereist).

Het spel werd ontwikkeld in samenwerking met de Dienst Toerisme, Affligem, waar ook een doe-het-zelf pakket beschikbaar is. Hier vindt u een gratis draaiboek (ebook-formaat). Achtergrondverhalen bij het spel werden gepubliceerd in boekvorm:

Voor jou georganiseerd, met een professionele spelleiding, of met een doe-het-zelf pakket… in Mysterieus België!